Sosyal Medya

Güncel

İstanbul’da yarın bu yollar kapalı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.



Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi'nde yapılacak olan prova nedeniyle bazı yollar trafiÄŸe kapatılacağını duyurdu. Emniyetten yapılan açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ekim 2015 günü Vatan Caddesi'nde yapılacak olan genel provada ve 29 Ekim 2015 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 05.00-16.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliÄŸi, gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak trafiÄŸe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aÅŸağıya çıkartılmıştır” denildi.

Yapılan açıklamaya göre trafiÄŸe kapatılacak yollar ÅŸöyle:

“Topkule ve Mahmutbey köprüsü trafiÄŸe kapatılacaktır. Mahmutbey yolu, Topkule ile Mahmutbey-Aksaray (O-3) yolu arası trafiÄŸe kapatılacaktır. Vatan Caddesi trafiÄŸe kapatılacaktır. OÄŸuzhan Caddesi trafiÄŸe kapatılacaktır. Millet Caddesi'nden OÄŸuzhan Caddesi'ne çıkan baÄŸlantı yolları trafiÄŸe kapatılacaktır. Topkapı, Edirnekapı KavÅŸağı ve Vatan Caddesi kesiÅŸim noktası trafiÄŸe kapatılacaktır. Mahmutbey Köprüsü Habipler yolu (SultançiftliÄŸi KavÅŸağı arasında kalan yol) trafiÄŸe kapatılacaktır.”

Alternatif yollar ise ÅŸöyle:

“D-100 karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, FevzipaÅŸa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklarından Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, E-80 karayolunu kullanacak sürücülerin Milliyet Gazetesi karşısından TEM otoyolu istikametini kullanmaları, Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanmaları, Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diÄŸer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan CerrahpaÅŸa-Çapa-Haseki veya Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Hastanelerine intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları uygun olacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.